Foreldremøter vg1, tirsdag 9/2 - DIGITALT

Med bakgrunn i smittesituasjonen og begrensninger i nasjonal smittevernveileder, er vi nødt til å gjennomføre foreldremøtene i februar digitalt.

Møtene vil gjennomføres i programmet Teams. Om dere ikke har Teams-appen, så kan dere delta på Teams gjennom en vanlig nettleser. Hvis dere ikke ønsker å bruke mobiltelefon, er det mulig å videresende dokumentet til en e-post-konto, og dermed delta gjennom ipad eller PC. Ta gjerne kontakt med skolen dersom dere ikke får til dette og ønsker å få tilsendt lenkene gjennom e-post. Test gjerne utstyret før møtet gjennom å trykke på lenken.

Tips for et godt møte:

  1. Møt i riktig klasse. Er du usikker på hvilken klasse din ungdom går i, spør ungdommen eller ta kontakt med oss på forhånd. 
  2. Demp mikrofonen i møtet. Dette forhindrer både lyder og feedback.
  3. Delta gjerne med bruk av kamera. Det er alltid hyggelig å kunne se hverandre.
  4. Hvis dere bruker video, tenk gjennom hva som vises i bakgrunnen. Bakgrunnen kan gjøres uskarp eller fjernes gjennom innstillinger i Teams.
  5. Be om ordet gjennom å rekke opp den digitale hånden eller skriv i nettpraten / chatten. Kontaktlærer vil styre ordet.
  6. Spørsmål kan også skrives i nettpraten / chatten.
  7. Sensitiv informasjon må ikke deles i møtet.

Klasse

Kontaktlærere

Klokken

Rådgiver

1STA

Petter- Torstein

19:00 – 20:00

Line

1STB

Stian – Hilde

19:00 – 20:00

Line

1STC

Merethe - Gunnar

19:00 – 20:00

Line

1STD

Birgit - Brita

19:00 – 20:00

Line

1STE

Are – Kristoffer

19:00 – 20:00

Rigmor

1STF

Grete - Andres

19:00 – 20:00

Rigmor

1MDA

Siv Cathrine – Ine Mariel

19:00 – 20:00

Rigmor

Lenker til møtene publiseres senere.

Frist for valg av programfag er 5.mars, men små endringer kan gjøres utover våren. Det er viktig at elevene velger fag de er interesserte i, og / eller som de trenger til videre studier. Elevene skal være velinformert om både dette og programfagene, og rådgiverne har i disse dager individuelle samtaler med elevene. Informasjonsskriv om programfagsvalg vil også sendes til foresatte.

Vel møtt til digitalt foreldremøte!

Tom Andre Johnsen
Rektor

Til toppen