Helsesykepleier

Helsesykepleier på skolen er

Åsa Karlsen

Kontortid

Jeg er på skolen mandager, tirsdager og torsdager. Kontoret mitt ligger i samme fløy som biblioteket.

Om du ønsker kontakt med meg kan du sende SMS eller mail, eller ta direkte kontakt med meg på kontoret - så setter vi opp et tidspunkt sammen.
Foreldre er også velkommen til å kontakte meg.

Oppgaver

Som helsesykepleier jobber jeg for god ungdomshelse og trivsel, og er vant til å snakke med ungdom om blant annet kosthold, søvn, mosjon og fysisk, psykisk og seksuell helse. Jeg samarbeider også med lærere og rådgivere på skolen, kommunepsykolog, fastlege og andre aktuelle parter for å sikre at elevene på skolen får den støtte og hjelp de trenger.

Jeg vil også ha ulike opplegg på skolen i forbindelse med Verdens prevensjonsdag i uke 36, og Verdensdagen for psykisk helse i uke 40. I tillegg vil jeg i løpet av våren tilby vaksinering mot meningokokk.

Helsesykepleier har taushetsplikt!

Kontakt meg: