Keepit UB vant grunderidol H21

Grunderidol for ungdomsbedrifter ble avholdt den 7.desember. Bedrifter fra Heggen presenterte seg godt og fikk flere utmerkelser.


  

  

Keepit UB vant gründeridool. De har laget en oppbevaringsbånd som kan festes på drikkeflasker der nøkler, kort og andre ting kan festes. De vant en premie på 10.000 kr som var øremerket en reklameproduksjon for firmaet deres.

Tropical Treatz bruker overskuddsfrukt (med skjønnhetsfeil) fra Kiwi, Rema1000 og Coop Extra, altså butikker i nærområdet til å lage en bærekraftig juice uten tilsetningsstoffer. De tok 2.plass i konkurransen og vant hele 1.500 kr.

Juryen i gründeridol bestod blant annet av Randi Myreng, Ole Jonny Korsgaard(næringsforeningen), Kari-Anne Opsal, Kjell Rune Henriksen (juryformann) med flere.

 

 

 

Andre bedrifter som var i gründerdiol var KaffeGutta UB som selger smaksrik filter og bønnekaffe. De donerer 10% av salgsprisen til Childrens Burn & Wound Foundation. Kaffen fås kjøpt på nett og på Escencia kaffebar i Harstad. Kanskje er dette en fin julegave?

Bag Deluxe UB er opptatt av å forenkle treningshverdagen til folk og har laget en prototype til et sorteringssystem for treningsbagger.  Selskapet samarbeider blant annet med Martin Kaarby på Equinor.

Limited Design lager eget klesmerke. De mottar klær fra Fretex Harstad og spraymaler dem. Selskapet har nettopp landet en avtale med Petter Brattland om et nytt design for egen kleskolleksjon.

Til toppen