Presentasjoner fra foreldremøtene høsten 2021

Her ligger presentasjonene fra foreldremøtene høsten 2021. Presentasjon foreldremøte vg1 høsten 2021 (PPTX, 677 kB) Presentasjon foreldremøte vg2 høsten 2021 (PPTX, 644 kB)

OPPDATERT/ENDRET: Innkalling til foreldremøte vg2 - mandag 27.september

Ny organisering: Foreldremøtet trenger ikke lenger arrangeres med så mange koronarestriksjoner. Foreldremøte Vg2 Høsten 2021 (PDF, 173 kB)

Innkalling til foreldremøte vg1

Her følger innkallingen til foreldremøtet vg1. Merk at det er forskjellige tidspunkt for ulike klasser. Det er derfor viktig at du vet hvilken klasse din ungdom går i.  Foreldremøte Vg1 (DOCX, 19 kB)

Tidspunkt for vaksinasjon fredag 3.september

Her er oversikten over tidspunkt for vaksinasjon.

Tidspunkt for foreldremøter høsten 2021

Innkalling med mer informasjon vil komme senere.

Klagefrist privatisteksamen

Frist for å klage på karakter på privatisteksamen er torsdag 1. juli kl. 08.00.

Privatistinformasjon vår 2021

Informasjon til vårens privatister. Presentasjon holdt på teams 25/3 (PDF, 670 kB)

Et strålende digitalt fylkesmesterskap

Prisdryss til ungdomsbedriftene ved Heggen

Ungdomsbedriftene fra Heggen rasket med seg flere priser og høstet mange lovord under fylkesmesterskapet 9.mars.

Rødt nivå fra torsdag 4/3

Etter anbefaling fra lokal smittevernmyndighet og vedtak fra ekstraordinært formannskapsmøte i Harstad kommune, går skolen over til drift på rødt nivå. Kommunens smittevernforskrift gjelder i utgangspunktet frem til 17.mars. Planer for neste uke vil følge i løpet av de neste dagene og vil legges på itslearning. For torsdag 4. og fredag 5.mars blir det digital opplæring for ST. MD møter på skolen som vanlig.