Aktuelt

Vaksinasjon av elever over 16 år

Harstad kommune starter med vaksinasjon av elever over 16 år ved de videregående skolene allerede førstkommende fredag 3.9

Harstad kommune starter med vaksinasjon av elever over 16 år ved de videregående skolene allerede førstkommende fredag 3.9. Tidspunkt for oppmøte i Harstadhallen vil legges ut på itslearning og på skolens hjemmesider i løpet av kort tid. Elevene møter på skolen som vanlig og vil få tilbud om vaksine i skoletiden. Elever under 16 år må ha samtykke og får tilbud om vaksinasjon i neste uke. Samtykkeskjema ligger på kommunens hjemmesider og medbringes timen.

www.harstad.kommune.no/tilbud-om-koronavaksine-for-16-og-17-aaringer.6406835-175063.html

Vinnere av fylkesmesterskap i fotball

Jentelaget fra Heggen vant fylkesmesterskap i fotball

Musikk- og Dramalinja v/ Heggen videregående skole presenterer: Alice i Eventyrland

Elevundersøkelsen

Skolen gjennomfører elevundersøkelsen i uke 47 og 48.

Heggenelever fikk se ny teknologi

Bedriften Vakre Vene AS er en Harstadbedrift som i 2021 ble kåret til årets butikk av hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen «Virke». Torsdag 20. oktober var nesten 90 Heggenelever invitert til Vakre Vene i Harstad sentrum. Bedriften hadde laget et todelt undervisningsopplegg for elevene på økonomifagene på Heggen. Presentasjon omhandlet temaer som var relevant i fagene markedsføring og entreprenørskap. 

Skoleåret 2022-2023, skolestart

Digital skolehelsetjeneste

Foreldremøte for VG1 5.september 2022

Velkommen til foreldremøte for VG1

Viktig informasjon om skolestart

Her kommer mer informasjon om oppstarten for de ulike trinnene. OBS mht. parkering! Troms og Finnmark fylkeskommune har i dag gitt beskjed om at det bare er nye parkeringskort som er gyldige for parkering, allerede fra mandag 22.august. Dette betyr at alle som skal parkere bil, må betale full takst inntil man har fått det nye "fordelskortet". 

Informasjon om skolestart 2022 og streik

  Vi har i dag fått melding om at 27 av skolens ansatte går ut i streik fra neste uke. Alle elever møter til oppsatt tid på mandag, og vil på oppstartsdagen få nærmere informasjon om hvilke fag som blir berørt av streiken. 

Ungdomsbedrift fra Heggen på pallplass under NM

Ungt Entreprenørskap arrangerte NM for Ungdomsbedrifter 2. og 3. mai med to bedrifter fra Heggen vgs.

Til toppen