Informasjon om skolestart 2022 og streik

Vi har i dag fått melding om at 27 av skolens ansatte går ut i streik fra neste uke. Alle elever møter til oppsatt tid på mandag, og vil på oppstartsdagen få nærmere informasjon om hvilke fag som blir berørt av streiken.

Ungdomsbedrift fra Heggen på pallplass under NM

Ungt Entreprenørskap arrangerte NM for Ungdomsbedrifter 2. og 3. mai med to bedrifter fra Heggen vgs.

Heggenbedrifter med under NM for ungdomsbedrifter

2. - 3. mai foregår NM for ungdomsbedrifter på Gardemoen i regi av Ungt Entreprenørskap Norge. To ungdomsbedrifter fra Heggen vgs. er kvalifisert for NM i år.

Heggenelever på Andøya Space

Det ble noen annerledes skoledager for fysikk 2-elevene da de besøkte Andøya Space.

Internasjonal dag 29/3-2022

Årets internasjonal dag hadde FNs bærekraftmål og verdens land som tema.

Foreldremøter for vg2 - februar 2022

Velkommen til foreldremøte for vg2 mandag 14/2 kl. 18.30. Se mer informasjon om møtet

Strålende prestasjoner i realfagskonkurranser av heggenelever

I de årlige nasjonale elevkonkurransene i realfag er det i år ekstra mange bemerkelsesverdige gode prestasjoner av elever ved Heggen.

Foreldremøter for vg1 - februar 2022

Velkommen til foreldremøte for vg1 tirsdag 8/2 kl. 18.30. Se mer informasjon om møtet

Privatisteksamen våren 2022

Har du planer om å ta fag som privatist må du være oppmerksom på oppmeldingsfristen som er i perioden 15.januar – 01. februar 2022. Oppmelding gjøres her:  https://privatist.inschool.visma.no/ Viktig: Det vil ikke være mulig å melde seg opp etter frist. Privatistportalen stenges.

Smittevern og tiltak på grønt nivå (18.01.22)

Informasjon til alle elever og ansatte ved Heggen vgs om smittevern og tiltak på grønt nivå