Skolestart 2020

Klikk for stort bildeVelkommen til skolestart!

Første skoledag er mandag 17.august.

Spesielt velkommen til elever i 1.klasse

Vg1 STSP og Vg1 MD møter kl.08.30
Oppmøtested indre skolegård med 1 meters avstand mellom alle elever.

Les velkomstbrev vg1 (PDF, 59 kB)
Brev med vedlegg vil sendes til alle elever på vg1.

Informasjon om Elev-PC

Vi ber om at alle nye elever som ikke har levert dette på papir fyller ut skjema for å legge inn opplysninger om seg selv.

Aktueltsaker

Oppmøte for elever på vg2 og vg3

Hei og velkommen til nytt skoleår ved Heggen vgs. Vi håper du har hatt en fin sommer og gleder oss til å møte deg igjen!

Vg2 – Møter kl.10.00 direkte på sine klasserom.

Vg3 – Møter kl.11.00 direkte på sine klasserom.

Skolestart 2020 vg2 og vg3

Romfordeling sendes også via sms og står på infoskjerm.

Smittevern

I høst vil skolegangen være preget av situasjonen rundt covid-19-viruset. Vi planlegger for en tilnærmet normal skolehverdag, men smittevernstiltakene vil stille store krav til alle som er en del av skolefelleskapet. Vi vil bruke tid til å gå gjennom de ulike tiltakene på skolen, men de viktigste tiltakene har vi blitt godt kjent med gjennom våren og sommeren:

1. Hvis du er syk eller har symptomer på luftveisinfeksjon skal du ikke være på skolen
  2. Gode hosterutiner og god hygiene
  3. Redusert kontakt mellom personer og en meters avstand til personer du ikke er i gruppe med

Det er viktig at hver enkelt av oss tar ansvar for å følge smittevernrådene, både på skolen og ellers i samfunnet, slik at vi bidrar til at smittesituasjonen holder seg på et så lavt nivå som mulig. På den måten viser vi omsorg for andre og holder oss friske.

Hvis smittevernsituasjonen endrer seg vil det komme endringer.

Velkommen

Elever og ansatte som har milde luftveissymptomer og sykdomsfølelse skal ikke møte på skolen, men holde seg hjemme til allmenntilstanden er god. Elever og ansatte kan komme tilbake til skolen når de føler seg friske og feberfri, selv om de fortsatt har noen symptomer på luftveisinfeksjoner.

Informasjon til elever i videregående skole om eventuelt fravær i forbindelse med smittevern

Det er smittesituasjonen i Norge som avgjør hvilket nivå de videregående skolene skal følge. Smittesituasjonen er på gult nivå ved skolestart. Det betyr blant annet at hele skoleklasser kan være samlet.

I høst vil skolegangen være preget av situasjonen rundt covid-19-viruset.