Elevundersøkelsen 2020

Heggen vgs. skal i perioden 16. november- 4. desember 2020 gjennomføre en elevundersøkelse der elevene får si sin mening om læring og trivsel.

Privatistmøte

Informasjonsmøte for privatister mandag 5.10.2020

Endringer i råd om når man må være hjemme ved sykdom

Elever og ansatte som har milde luftveissymptomer og sykdomsfølelse skal ikke møte på skolen, men holde seg hjemme til allmenntilstanden er god. Elever og ansatte kan komme tilbake til skolen når de føler seg friske og feberfri, selv om de fortsatt har noen symptomer på luftveisinfeksjoner.

Informasjon om elevfravær

Informasjon til elever i videregående skole om eventuelt fravær i forbindelse med smittevern

Skolestart i lys av koronasituasjonen

Det er smittesituasjonen i Norge som avgjør hvilket nivå de videregående skolene skal følge. Smittesituasjonen er på gult nivå ved skolestart. Det betyr blant annet at hele skoleklasser kan være samlet.

I høst vil skolegangen være preget av situasjonen rundt covid-19-viruset.

Skolestart 2020

Velkommen til skolestart! Første skoledag er mandag 17.august.