Ungdomsbedrifter på Heggen

Heggen VGS har i år som i fjor flere spennende ungdomsbedrifter og den 9.mars skal de konkurrere mot 25 andre bedrifter i fylkesmesterskapet. Under følger en liten presentasjon av bedriftene.

Presisering av fraværsregler

Oppsummering og presisering av fraværsregler under COVID-19

Lihkku beivviin!

Flott digital markering av samefolkets dag

Foreldremøter vg1, tirsdag 9/2 - DIGITALT

Med bakgrunn i smittesituasjonen og begrensninger i nasjonal smittevernveileder, er vi nødt til å gjennomføre foreldremøtene i februar digitalt.

Skolen er tilbake på gult nivå mandag 25/1

Smittevernmyndighetene har foretatt en risiko- og tiltaksvurdering knyttet til smittevernsituasjonen i Harstad. Barnehagene og skolene, inklusive de videregående skolene, bes følge nasjonalt tiltaksnivå etter respektive smittevernveiledere; gult nivå. Dette betyr at Heggen går tilbake til gult nivå fra mandag 25. januar.

Oppdaterte reiseråd 6/1-2021

Det er kommet nye anbefalinger fra Regjeringen, som blant annet innebærer at studenter skal holde seg hjemme, videregående skoler og ungdomsskoler er på rødt nivå, og hjemmekontor for de som har mulighet til det.

Informasjon fra skolen om COVID-19

Publisert 6/1-2021

Undervisning i uke 1/2021

Som følge av skjerpede smitteverntiltak er skolen nå på rødt nivå, og det gjennomføres delvis digital undervisning.

Undervisningsstatus - rødt nivå.

Oppdatert 3/1-2021

Vanlig undervsining

Alle elever som ikke er i karantene iht. pålegg fra lokal kommuneoverlege skal møte på skolen som vanlig mandag 09. November.