Foreldremøter for vg1 - februar 2022

Velkommen til foreldremøte for vg1 tirsdag 8/2 kl. 18.30. Se mer informasjon om møtet

Privatisteksamen våren 2022

Har du planer om å ta fag som privatist må du være oppmerksom på oppmeldingsfristen som er i perioden 15.januar – 01. februar 2022. Oppmelding gjøres her:  https://privatist.inschool.visma.no/ Viktig: Det vil ikke være mulig å melde seg opp etter frist. Privatistportalen stenges.

Smittevern og tiltak på grønt nivå (18.01.22)

Informasjon til alle elever og ansatte ved Heggen vgs om smittevern og tiltak på grønt nivå

Keepit UB vant grunderidol H21

Grunderidol for ungdomsbedrifter ble avholdt den 7.desember. Bedrifter fra Heggen presenterte seg godt og fikk flere utmerkelser.

Elevundersøkelsen 2021

Heggen vgs. skal i perioden 22. november- 3. desember 2021 gjennomføre en elevundersøkelse der elevene får si sin mening om læring og trivsel.

Presentasjoner fra foreldremøtene høsten 2021

Her ligger presentasjonene fra foreldremøtene høsten 2021. Presentasjon foreldremøte vg1 høsten 2021 (PPTX, 677 kB) Presentasjon foreldremøte vg2 høsten 2021 (PPTX, 644 kB)

OPPDATERT/ENDRET: Innkalling til foreldremøte vg2 - mandag 27.september

Ny organisering: Foreldremøtet trenger ikke lenger arrangeres med så mange koronarestriksjoner. Foreldremøte Vg2 Høsten 2021 (PDF, 173 kB)

Innkalling til foreldremøte vg1

Her følger innkallingen til foreldremøtet vg1. Merk at det er forskjellige tidspunkt for ulike klasser. Det er derfor viktig at du vet hvilken klasse din ungdom går i.  Foreldremøte Vg1 (DOCX, 19 kB)

Tidspunkt for vaksinasjon fredag 3.september

Her er oversikten over tidspunkt for vaksinasjon.

Tidspunkt for foreldremøter høsten 2021

Innkalling med mer informasjon vil komme senere.