Aktuelt

Vaksinasjon av elever over 16 år

Harstad kommune starter med vaksinasjon av elever over 16 år ved de videregående skolene allerede førstkommende fredag 3.9

Harstad kommune starter med vaksinasjon av elever over 16 år ved de videregående skolene allerede førstkommende fredag 3.9. Tidspunkt for oppmøte i Harstadhallen vil legges ut på itslearning og på skolens hjemmesider i løpet av kort tid. Elevene møter på skolen som vanlig og vil få tilbud om vaksine i skoletiden. Elever under 16 år må ha samtykke og får tilbud om vaksinasjon i neste uke. Samtykkeskjema ligger på kommunens hjemmesider og medbringes timen.

www.harstad.kommune.no/tilbud-om-koronavaksine-for-16-og-17-aaringer.6406835-175063.html

Oppdaterte reiseråd 6/1-2021

Det er kommet nye anbefalinger fra Regjeringen, som blant annet innebærer at studenter skal holde seg hjemme, videregående skoler og ungdomsskoler er på rødt nivå, og hjemmekontor for de som har mulighet til det.

Informasjon fra skolen om COVID-19

Publisert 6/1-2021

Undervisning i uke 1/2021

Som følge av skjerpede smitteverntiltak er skolen nå på rødt nivå, og det gjennomføres delvis digital undervisning.

Undervisningsstatus - rødt nivå.

Oppdatert 3/1-2021

Vanlig undervsining

Alle elever som ikke er i karantene iht. pålegg fra lokal kommuneoverlege skal møte på skolen som vanlig mandag 09. November.

Elevundersøkelsen 2020

Heggen vgs. skal i perioden 16. november- 4. desember 2020 gjennomføre en elevundersøkelse der elevene får si sin mening om læring og trivsel.

Privatistmøte

Informasjonsmøte for privatister mandag 5.10.2020

Endringer i råd om når man må være hjemme ved sykdom

Elever og ansatte som har milde luftveissymptomer og sykdomsfølelse skal ikke møte på skolen, men holde seg hjemme til allmenntilstanden er god. Elever og ansatte kan komme tilbake til skolen når de føler seg friske og feberfri, selv om de fortsatt har noen symptomer på luftveisinfeksjoner.

Informasjon om elevfravær

Informasjon til elever i videregående skole om eventuelt fravær i forbindelse med smittevern

Skolestart i lys av koronasituasjonen

Det er smittesituasjonen i Norge som avgjør hvilket nivå de videregående skolene skal følge. Smittesituasjonen er på gult nivå ved skolestart. Det betyr blant annet at hele skoleklasser kan være samlet.

Til toppen