Aktuelt

Velkommen til skolestart 2023

Første skoledag er mandag 21/8. 

Elevene møter i aulaen/kantina ved hovedinngang i St. Olavsgate til følgende tidspunkter

  • Vg1: kl. 08.20
  • Vg2: kl. 09.30
  • Vg3: kl. 10.00

Velkomstbrev til elever (PDF, 385 kB)

Prisdryss til ungdomsbedriftene ved Heggen

Ungdomsbedriftene fra Heggen rasket med seg flere priser og høstet mange lovord under fylkesmesterskapet 9.mars.

Rødt nivå fra torsdag 4/3

Etter anbefaling fra lokal smittevernmyndighet og vedtak fra ekstraordinært formannskapsmøte i Harstad kommune, går skolen over til drift på rødt nivå. Kommunens smittevernforskrift gjelder i utgangspunktet frem til 17.mars. Planer for neste uke vil følge i løpet av de neste dagene og vil legges på itslearning. For torsdag 4. og fredag 5.mars blir det digital opplæring for ST. MD møter på skolen som vanlig.

Ungdomsbedrifter på Heggen

Heggen VGS har i år som i fjor flere spennende ungdomsbedrifter og den 9.mars skal de konkurrere mot 25 andre bedrifter i fylkesmesterskapet. Under følger en liten presentasjon av bedriftene.

Presisering av fraværsregler

Regjeringen har gjeninnført unntak fra fraværsreglene ut skoleåret 2021-2022. Alt helserelatert fravær vil ikke vil ha innvirkning på fraværsprosent eller vitnemål. Elever over 18 år kan benytte egenmelding. For elever under 18 år må foresatte sende melding til kontaktlærer.

Lihkku beivviin!

Flott digital markering av samefolkets dag

Foreldremøter vg1, tirsdag 9/2 - DIGITALT

Med bakgrunn i smittesituasjonen og begrensninger i nasjonal smittevernveileder, er vi nødt til å gjennomføre foreldremøtene i februar digitalt.

Skolen er tilbake på gult nivå mandag 25/1

Smittevernmyndighetene har foretatt en risiko- og tiltaksvurdering knyttet til smittevernsituasjonen i Harstad. Barnehagene og skolene, inklusive de videregående skolene, bes følge nasjonalt tiltaksnivå etter respektive smittevernveiledere; gult nivå. Dette betyr at Heggen går tilbake til gult nivå fra mandag 25. januar.

Oppdaterte reiseråd 6/1-2021

Det er kommet nye anbefalinger fra Regjeringen, som blant annet innebærer at studenter skal holde seg hjemme, videregående skoler og ungdomsskoler er på rødt nivå, og hjemmekontor for de som har mulighet til det.

Informasjon fra skolen om COVID-19

Publisert 6/1-2021

Undervisning i uke 1/2021

Som følge av skjerpede smitteverntiltak er skolen nå på rødt nivå, og det gjennomføres delvis digital undervisning.